eindelijk down under.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jeanine Driesen - WaarBenJij.nu eindelijk down under.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jeanine Driesen - WaarBenJij.nu

eindelijk down under..

Door: Jeanine

Blijf op de hoogte en volg Jeanine

12 Oktober 2010 | Australië, Sydney

11/12 oktober 2010
Nou daar gaan we dan, 04.45 de wekker, 05.15 in de taxi en 06.00 op het vliegveld. Waar het wachten kon beginnen, mijn vlucht zou om 09.15 vertrekken, dat werd natuurlijk 10.05 en toen nog maar een kleine 14 uur in het vliegtuig zitten, wachten, slapen, wachten, wachten, eten, film kijken en nog meer wachten...
Om 06.20 stond ik eindelijk op Australische grond :) Zonder enige moeite door de controles en op zoek naar mijn pick-up (wat niet zo soepel verliep helaas) en toen in de bus richting hostel. Het mooie zonnige Australië was vandaag niet zo zonnig, het regende . In mijn hostel heerlijk gedouched en toen de stad met de City Tour Bus.
Eerste stop, Bondi Beach!! Witte stranden, palmbomen, blauwe (bijna groene) zee, wilde golven, surfers en ja, eindelijk zon!! Dus daar heerlijk rond gelopen, even het water gevoeld en wat rotsen beklommen om vervolgens mijn tour te vervolgen naar de haven, de Sydney Harbour Bridge en natuurlijk het Opera House. Een mooi, rustig dagje om te beginnen.

• 12 Oktober 2010 - 10:58

Arpa:

Hoi Jeanine,
    Fijn dag je de overtocht gehaald hebt... Zwemmen was toch wat te ver en kitesurfen met een rugzak op gaat wat moeilijk. Dat wachten heb je er gratis bijgekregen en slapen is(was) toch één van je hobbies?!! Gelukkig schijnt de zon en het echte werk/vakantie kan nu beginnen... Fijne ontdekkingstocht in en door DownUnder..
    liefs, arpa

• 12 Oktober 2010 - 20:05

Karen Van Der Kruit:

Hey Jeanine!

Leuk om te horen hoe het er aan de andere kant van de wereld aan toe gaat. Hier in Nederland begint het alweer behoorlijk koud te worden en vroeg donker. Ik denk dat als je dit leest je nog meer kunt genieten van je prachtige zonsondergang. Zonnebril op, cocktail in je hand: volgens mij komt het met jou wel goed ;-)

Veel plezier de komende tijd met de eerste stappen naar je nieuwe carrière als surfkampioen en blijf vooral schrijven!

Veel liefs,

Karen